Fort Lent Privé & Familiefeestjes
Fort Lent is de locatie voor een gezellig familiefeest, familie bijeenkomst, familiediner of familie-reünie
familiefeest, familiereünie, familiediner, familie bijeenkomst, feestlocatie, geschikt tot 300 personen, themafeest, informeel
16634
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16634,bridge-core-2.4.8,cookies-not-set,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

GEZELLIG MET
DE HELE FAMILIE DINEREN
IN EEN WARME AMBIANCE
ELKAAR ONTMOETEN OP HET GEZELLIGE FAMILIEFEEST IN IEDERE RUIMTE IS ER FEEST EN NATUURLIJK ZIJN ER HEERLIJKE HAPJES MET Z'N ALLEN EEN GOKJE WAGEN ER ZIJN VEEL MOGELIJKHEDEN VOOR GEZELLIGE BREAK OF OP DE FOTO ALS HERINNERING AAN EEN
GEZELLIG SAMENZIJN
ALLE GERECHTEN A LA MINUTE BEREIDT VANAF DE OPEN KEUKENS EN SOMS GAAT HET DAK ER AF! OP HET GEZELLIGE FAMILIEFEEST EEN KOUD- EN WARM BUFFET GEHEEL UIT EIGEN KEUKEN

FORT LENT DE INTIEME LOCATIE VOOR EEN BRUNCH, RECEPTIE, DINER OF FEEST MET VRIENDEN EN FAMILIE

FORT LENT BIEDT ÉCHT MEER!

Fort Lent staat alom bekend als sfeervolle locatie en ruime mogelijkheden in het op-en-top verzorgen van privé- en familiefeestjes. Dat doen wij voor kleine gezelschappen van 10 personen, maar natuurlijk ook voor grotere gezelschappen. Alles wordt door de medewerkers van Fort Lent tot in de puntjes verzorgd; van binnenkomst tot vertrek. Fort Lent heeft geen standaard aanpak, maar ons succes komt voort door de bijzondere feestlocatie in combinatie met onze gastvrije instelling en het bijzondere aanbod.

Fort Lent Hightea
De High Tea brunch, met een verrassende culinaire invulling

Wanneer de lunchtijd voorbij is en het diner nog zover weg is, biedt Fort Lent het High Tea arrangement. De High Tea is ook een geweldig arrangement wanneer u uw receptiegasten eens extra culinair wilt verwennen!

Een high Tea reserveert u vanaf € 24,50 per persoon.
Een feestelijke receptie

Het receptiearrangement is zeer geschikt voor een familiebijeenkomst of als zakelijk event. Het receptiearrangement bestaat uit een basisverzorging, maar kan met diverse zaken uitgebreid worden.

De duur en aanvangstijd voor een receptiearrangement kunt u in principe zelf te bepalen. De duur van het basis receptiearrangement is 2 uur.

Een all-in receptie organiseert u vanaf € 19,50 per persoon.
Fort Lent receptie
fort-lent-diner-03
Een perfect verzorgd diner

Een perfect verzorgd diner met familie en goede vrienden. De keukenbrigade van Fort Lent maakt het menu verrassend met heerlijke verse seizoensingrediënten.

Menu’s serveren wij vanaf drie gangen, waarbij een keuzegerecht mogelijk is. Bij ieder gerecht zal onze sommelier zorg dragen voor een passende wijn uit onze wijnkelders. Waar wij een keuze hebben uit +/- 200 verschillende soorten wereldwijnen.

Een 3-gangen diner reserveert u vanaf € 35,00 per persoon.
Een informeel diner

Een geslaagde aanpak! Het diner wordt niet zoals gebruikelijk aan tafel geserveerd, maar een ‘lopend diner’ wordt op informele geserveerd en genuttigd. Zo hebben uw gasten volop de gelegenheid iedereen te spreken en maken zelf een keuze uit de geserveerde gerechten. De eerste gerechtjes en het dessert worden in de hand uitgeserveerd en de hoofdgerechten worden aan het kookeiland bereid.

Een informeel diner  reserveert u vanaf € 42,50 per persoon.
Fort Lent Informeel diner
fort-lent-feestavond-binnenplaats-2
Een complete feestavond

De sfeervolle opzet van het fort, met de gewelfde binnenruimten en de centrale binnenplaats, staat garant voor een gezellig en intiem feest.

Afhankelijk van het aantal verwachte gasten worden meer of minder binnenruimten bij de feestavond betrokken. Er is de mogelijkheid om diverse feestthema’s in verschillende ruimten te werken. Dat biedt uiteraard een zeer gevarieerde feestavond.

Een feestavond reserveert u vanaf € 37,50 per persoon.
De Proeverijen & Workshops

Een proeverij of workshop kunt u reserveren in combinatie met een feestavond, event of arrangement. De proeverij of workshop is een intermezzo of aanvulling op uw feest(avond) en staat altijd garant voor succes.

Een proeverij of workshop wordt gegeven en begeleidt door deskundigen. Natuurlijk zijn onze wijnproeverijen alom vermaard en kunnen desgewenst ook voor een select gezelschap worden georganiseerd.

Een proeverij of worksop reserveert u vanaf € 42,50 per persoon.
Fort Lent proeverijen & workshops
Interactieve plattegrond van Fort Lent
De interactieve plattegrond van Fort Lent

Een eeuwenoud historisch verdedigingswerk, dat in de laatste 2 decennia van rustend cultureel erfgoed getransformeerd werd tot een werkelijk unieke feestlocatie: Fort Lent. Een plek om alles te vergeten en om nooit meer te vergeten.

Het excentrieke fort aan de noordoever van de Waal bij Nijmegen is een contrastrijke plek: een bizar historisch gebouw tegen het decor van een surrealistisch Nederlands natuurlandschap, waarvan de geschiedenis zich laat lezen als een roman.

Fort Lent biedt meer
De Binnenplaats

Multifunctionele (ontvangst)ruimte van 250 m2
Ook geschikt voor een vergadering of bijeenkomst
Sit down diner tot 150 personen
Buffetten met open keuken tot 500 personen
Bijeenkomsten tot 300 personen in theateropstelling

De Binnenruimten

Alle gewelven zijn aaneengesloten en vanaf binnenplaats bereikbaar
Sit down diner tot 40 personen
Buffetten met open keuken tot 120 personen
Bijeenkomsten tot 80 personen in theateropstelling
Ideale sub (discussie)-ruimten voor meetings en vergaderingen

Het gehele fort in gebruik

De binnenruimten kunnen thematisch aangekleed worden en zijn onderling bereikbaar oen/of bereikbaar vanaf de binnenplaats
Feesten en evenementen tot 800 personen
Buffetten met open keuken tot 800 personen
Ruime (bewaakte) gratis parkeergelegenheid