Fort Lent Feest locatie voor Gelderland, Nijmegen en Arnhem | Huwelijksdiner
Fort Lent, een unieke feestlocatie voor Gelderland, voor een bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, vergadering of diner
feestlocatie, fort lent, wijnfort, landmark, nijmegen, arnhem, gelderland, personeelsfeest, huwelijksfestiviteit, bruiloftsfeest, bruiloftsreceptie, huwelijksfeest, bedrijfsfeest, diner, workshops, vergaderlocatie, vergadering, vergaderen, bijzondere feestlocatie
16220
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16220,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
fort-lent-diner
3 GANGEN HUWELIJKSDINER

Menu’s serveren wij vanaf drie gangen, waarbij een keuzegerecht mogelijk is. Bij ieder gerecht zal onze sommelier zorg dragen voor een passende wijn uit onze wijnkelders. Waar wij een keuze hebben uit +/- 200 verschillende soorten wereldwijnen.

BEKIJK HIERONDER ONZE MENUSUGGESTIES
€ 35,00 P.P.
  • 4-gangen diner € 40,00 p.p.
  • 5-gangen diner € 47,50 p.p.
  • Dinerprijzen zijn excl. dranken

Afkoop drank, wijnarrangement: € 20,00 p.p.

VOORGERECHTEN

Tonijn op drie verschillende wijzen bereid met ’n compote van avocado

Terrine van eendenlever met pruimen en een mousse van vijgen
Salade van kreeft met Pata Negra en limoenschuim

SOEPEN

Crème van Paling met gekonfijte gamba
Cappuccino van bospaddenstoelen en morilleschuim
Heldere runderbouillon met ossenstaart en truffel

HOOFDGERECHTEN

Gegrilde griet met een stamppotje van kreeft, rucola en een jus van langoustine
Hertenrack en hertensukade met munstermousseline en boerenjongensjus
Tournedos met een puree van nieuwe aardappel, gekonfijte sjalotten en Café de Paris

DESSERTS

Pruimedant met boeren yoghurtijs callebaut chocolade
Gekonfijte ananas met crème brûlée van sinaasappel en een chocoladekoekje
Geitenkaasbavarois met witte chocolademousse en amarene coulismint coullis

VOORGERECHTEN

Wildcarpaccio met een kletskop van Parmezaan
Salade van Kingkrab met frisée en lotuswortel
Rilette van konijnenbout en een toffee van gefrituurde appel en salie

SOEPEN

Crème van knolselderij met winter truffel
Wildbouillon met eekhoorntjesbrood
Fumé van fazant met langoustine ravioli

HOOFDGERECHTEN

Op de huid gebakken snoekbaars met zwarte risotto en jus van gevogelte
Gepocheerde tarbot met sinaasappelmarmelade en gegrilde rode biet
Hertenfilet met knolselderijpuree en een krokantje van schorseneer

DESSERTS

Gepocheerd Gieser Wildeman peertje, pure chocolademousse en anijsgranité
Cappuccino van banaan en een speculaasboomstammetje
Taartje van hazelnoot met compote van mango en ananas

VOORGERECHTEN

Carpaccio van gerookte runderlende met Padanokaas en rucola
Coquilles met een tartaar van ossenhaas en peterseliecrème
Gebakken rode mul met gekonfijte lente-ui en een schuim van romatomaten

SOEPEN

Cappuccino van asperges met een Gandahamstengel
Crème van jonge witlof en kreeftentartaar
Kalfsbouillon met verse doperwten en een krul van eendenlever

HOOFDGERECHTEN

Gegrilde zeeduivel met citroenpuree en een zwarte olijvensaus
Hollands lam met een mousseline van nieuwe aardappel, asperges en tijmjus
Ierse tournedos met jus van morilles, witte ui en geglaceerde bospeen

DESSERTS

Aardbeiensoepje met dragonijs en een kletskop
Witte chocolademousse met mangocompote en kaneelschuim
Taartje van frambozen met Italiaanse merengue en mint coullis

VOORGERECHTEN

Slibtong met kreeft remoulade en schuim van schaal en schelpdieren
Gebakken coquilles met gedroogde tomaten en serehsaus
Rugfilet van kloostervarken met uienchutney en een stengel van brood

SOEPEN

Heldere runderbouillon met zomergroentes
Crème van verse doperwten met gerookte IJsselmeerpalingpaling
Tomjam soep (Oosterse gevogeltebouillon met scampi)

HOOFDGERECHTEN

Op de huid gebakken zeebaars met venkelsalade en een saus van rode biet
Kalfslende met gegrilde courgette, jonge spinazie en knoflook-amandelschuim
Kemperhoender met geglaceerde kalfswang en truffelaardappel

DESSERTS

Tiramisu van rabarber met frambozen en crème de cassis
Victoria pruimentaartje met hangop en een mint coullis
Bastogneparfait met chocovlokken, koekje van sinaasappel en Camparisaus

Maak een afspraak

Met grote creativiteit en enthousiasme vertalen wij uw wensen en verwachtingen in een passend voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat u verrassen en inspireren! 

Klik hier voor het contactformulier.

ONZE OVERIGE BRUILOFT-SUGGESTIES