fbpx

Je mooiste dag
tot in de puntjes verzorgd
Een Fort Lent bruiloftsfeest staat voor: Verbinden, vervullen, verrassen en verwennen.
Fort Lent is een officiële trouwlocatie. Maar het is vooral een feestelijke en bijzondere locatie voor huwelijk- en bruiloftsfestiviteiten. Elk hoogtepunt van deze bijzondere dag is bij hier op zijn plek. De trouwceremonie zelf, lunch met familie en vrienden, de trouwreceptie, een high tea, het bruiloftsdiner en ‘s avonds een grandioos bruiloftsfeest. Fort Lent is het perfecte decor voor een gedenkwaardige dag. We regelen werkelijk alles. Ook de overnachting voor u en uw gasten en het vervoer daar naartoe.

Voor de invulling van je huwelijksdag bestaat geen blauwdruk. Gelukkig maar! Want wanneer deze belangrijke dag aanbreekt, wil je dat alles precies zo verloopt zoals je dat van tevoren bedacht hebt. Ieder detail moet gewoon kloppen. Fort Lent verzorgt al vele jaren huwelijks- en bruiloftsfeesten van A tot Z en haar medewerkers zijn zeer toegewijd om uw dag de mooiste te laten zijn.

 

Bijzonder van trouwen in de gemeente Nijmegen is, dat je zelf kunt bepalen op welke locatie en op welk tijdstip je trouwt. Fort Lent is een officiële trouwlocatie van de gemeente Nijmegen. Dit maakt het mogelijk dat je in Fort Lent elkaar het jawoord geeft en deze ceremonie laat volgen met bijvoorbeeld een bruiloftsreceptie, huwelijksdiner en/of feestavond. Dit alles op één historische locatie!

 

Bij Fort Lent wordt niets aan het toeval overgelaten. Iedere afspraak wordt uitgevoerd en wij doen meer dan dat. De huwelijksfestiviteiten bij Fort Lent spreek je zo af, zoals jij dat wenst. Dat kan van intiem tot groots en alles daar tussen in. Graag presenteren wij een overzicht van onze mogelijkheden. Maak daarvoor gerust een vrijblijvende afspraak.

fort-lent-huwelijk-receptie
Huwelijksreceptie

De perfecte gelegenheid voor je familie, vrienden en kennissen om jullie te komen feliciteren. Wij bieden een compleet receptiearrangement aan, dat geheel op maat en naar wens is uit te breiden.  

 

Het huwelijksdiner

Een fantastisch diner op je bruiloftsdag met familie en goede vrienden. Fort Lent verzorgt het feestelijke huwelijksdiner tijdens uw bruiloftsfeest met haar eigen brigade en maakt het menu verrassend met heerlijke verse seizoensingrediënten.

 

fort-lent-huwelijk-diner
huwelijksfeest
Het huwelijksfeest

De perfecte gelegenheid voor je familie, vrienden en kennissen om jullie te komen feliciteren. Wij bieden een compleet receptiearrangement aan, dat geheel op maat en naar wens is uit te breiden.  

 

De interactieve plattegrond van Fort Lent

Een eeuwenoud historisch verdedigingswerk, dat in de laatste 2 decennia van rustend cultureel erfgoed getransformeerd werd tot een werkelijk unieke feestlocatie: Fort Lent. Een plek om alles te vergeten en om nooit meer te vergeten.

Het excentrieke fort aan de noordoever van de Waal bij Nijmegen is een contrastrijke plek: een bizar historisch gebouw tegen het decor van een surrealistisch Nederlands natuurlandschap, waarvan de geschiedenis zich laat lezen als een roman.

 

Interactieve plattegrond van Fort Lent
Fort Lent biedt meer
FEESTELIJK ETEN EN DRINKEN
DE INVULLING
DE LOCATIE
  • Passende live muziek voor receptie
  • Feestavond met stijlvolle ontvangst
  • Suggesties voor live muziek  en entertainment
  • Kindervermaak
  • Overnachting bij Manna Nijmegen
  • Officiële trouwlocatie
  • Bloemdecoraties, bruidsboeket van Decora
  • Bruiloftsreceptie van 25 tot 400 personen
  • Omkleed en opfris mogelijkheden
fort-lent-bruiloft-875