LANDMARK OP LOCATIE

WAAR ALLES MOGELIJK IS!

ONGEKENDE KWALITATIEVE CATERING BIJ U THUIS OF VOOR UW FEEST, BRUILOFT, BEDRIJFSFEEST, DINER OF VERGADERING

Landmark vind je ook op andere plekken dan in het Fort Lent of Belvédère.
Landmark OP LOCATIE tilt het begrip catering naar nieuwe hoogtes. Dat doen wij voor corporate events, private parties, public events en natuurlijk bij u thuis. Alle evenementen verzorgen wij tot in detail. Met onze jarenlange ervaring maken wij van uw gelegenheid er graag een totaalevenement van.

In combinatie met buitensport, teambuilding, avontuurlijke trips. Wij toveren uitzonderlijke plekken, midden in de natuur, bij bezienswaardigheden of in het buitenland, om tot een groots feest. Samen met u maken we er een ongeëvenaarde belevenis van.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak vandaag nog een afspraak!

LANDMARK OP LOCATIE

waar kwaliteit hoog in het vaandel staat!

U vraagt, wij regelen en organiseren. Boten op de rivier de Waal, helikopters, bekende artiesten, beveiliging, een eigen boardroom? U zegt het maar. 10 personen? 1000 personen? LANDMARK OP LOCATIE denkt bovendien graag met u mee over een bijzonder teamuitje, een gedenkwaardig personeelsevenement, een anders-dan-anders feest of een sportief-culinair evenement.

Wij verrassen u graag met creatieve ideeën! En we laten u zien dat culinair topniveau op elke plek haalbaar is met LANDMARK OP LOCATIE. Ga met ons in gesprek en ontdek dat er meer mogelijk is dan u dacht. Veel meer!

LANDMARK OP LOCATIE

alles in huis voor een geslaagd feest

Wij verzorgen catering voor feesten, personeelsfeesten, events en privé aangelegenheden vanaf 10 tot 850 personen. Dat doen wij op uw locatie, in uw bedrijf of de door u gewenste locatie.

Catering voor Familiefeesten

Zoals bijvoorbeeld op uw bruiloftsreceptie, bruiloftsdiner, bruiloftsfeest, familiereceptie, familiediner, en familiefeest

Catering voor events, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en vergaderingen

Bedrijfsfeest, productiepresentatie, vergadering, teambuilding sessie, themafeesten, promotiefeest, diners, wijnproeverij en een (informele) borrel

Ook regelen wij voor u de Live muziek en het entertainment

Voor uw evenement of feest bemiddelen en regelen wij graag de live muziek en het entertainment. Wij hebben een lange ervaring met verschillende artiesten, muzikanten en entertainers.

Geverifieerd door MonsterInsights