Menu’s serveren wij vanaf drie gangen, waarbij een keuzegerecht mogelijk is. Bij ieder gerecht zal onze sommelier zorg dragen voor een passende wijn uit onze wijnkelders. Waar wij een keuze hebben uit +/- 200 verschillende soorten wereldwijnen.
Menu’s serveren wij vanaf drie gangen, waarbij een keuzegerecht mogelijk is. Bij ieder gerecht zal onze sommelier zorg dragen voor een passende wijn uit onze wijnkelders. Waar wij een keuze hebben uit +/- 200 verschillende soorten wereldwijnen.
Afkoop drank, wijnarrangement: € 20,00 p.p.
Tonijn op drie verschillende wijzen bereid met ’n compote van avocado
Terrine van eendenlever met pruimen en een mousse van vijgen
Salade van kreeft met Pata Negra en limoenschuim
Crème van Paling met gekonfijte gamba
Cappuccino van bospaddenstoelen en morilleschuim
Heldere runderbouillon met ossenstaart en truffel
Gegrilde griet met een stamppotje van kreeft, rucola en een jus van langoustine
Hertenrack en hertensukade met munstermousseline en boerenjongensjus
Tournedos met een puree van nieuwe aardappel, gekonfijte sjalotten en Café de Paris
Pruimedant met boeren yoghurtijs callebaut chocolade
Gekonfijte ananas met crème brûlée van sinaasappel en een chocoladekoekje
Geitenkaasbavarois met witte chocolademousse en amarene coulismint coullis
Wildcarpaccio met een kletskop van Parmezaan
Salade van Kingkrab met frisée en lotuswortel
Rilette van konijnenbout en een toffee van gefrituurde appel en salie
Crème van knolselderij met winter truffel
Wildbouillon met eekhoorntjesbrood
Fumé van fazant met langoustine ravioli
Op de huid gebakken snoekbaars met zwarte risotto en jus van gevogelte
Gepocheerde tarbot met sinaasappelmarmelade en gegrilde rode biet
Hertenfilet met knolselderijpuree en een krokantje van schorseneer
Gepocheerd Gieser Wildeman peertje, pure chocolademousse en anijsgranité
Cappuccino van banaan en een speculaasboomstammetje
Taartje van hazelnoot met compote van mango en ananas
Carpaccio van gerookte runderlende met Padanokaas en rucola
Coquilles met een tartaar van ossenhaas en peterseliecrème
Gebakken rode mul met gekonfijte lente-ui en een schuim van romatomaten
Cappuccino van asperges met een Gandahamstengel
Crème van jonge witlof en kreeftentartaar
Kalfsbouillon met verse doperwten en een krul van eendenlever
Gegrilde zeeduivel met citroenpuree en een zwarte olijvensaus
Hollands lam met een mousseline van nieuwe aardappel, asperges en tijmjus
Ierse tournedos met jus van morilles, witte ui en geglaceerde bospeen
Aardbeiensoepje met dragonijs en een kletskop
Witte chocolademousse met mangocompote en kaneelschuim
Taartje van frambozen met Italiaanse merengue en mint coullis
Slibtong met kreeft remoulade en schuim van schaal en schelpdieren
Gebakken coquilles met gedroogde tomaten en serehsaus
Rugfilet van kloostervarken met uienchutney en een stengel van brood
Heldere runderbouillon met zomergroentes
Crème van verse doperwten met gerookte IJsselmeerpalingpaling
Tomjam soep (Oosterse gevogeltebouillon met scampi)
Op de huid gebakken zeebaars met venkelsalade en een saus van rode biet
Kalfslende met gegrilde courgette, jonge spinazie en knoflook-amandelschuim
Kemperhoender met geglaceerde kalfswang en truffelaardappel
Tiramisu van rabarber met frambozen en crème de cassis
Victoria pruimentaartje met hangop en een mint coullis
Bastogneparfait met chocovlokken, koekje van sinaasappel en Camparisaus
Met grote creativiteit en enthousiasme vertalen wij uw wensen en verwachtingen in een passend voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat u verrassen en inspireren!