fbpx
FORT LENT POEVERIJEN & WORKSHOPS

In combinatie met een feestavond, event of arrangement biedt Fort Lent diverse proeverijen en workshops aan. Een intermezzo of aanvulling op uw feest of bruiloft en staat altijd garant voor succes.

 

Een proeverij of workshop wordt gegeven en begeleidt door deskundigen. Natuurlijk zijn onze wijnproeverijen alom vermaard en kunnen desgewenst ook voor een select gezelschap worden georganiseerd.

DE PROEVERIJEN & WORKSHOPS

CAVA & OESTERPROEVERIJ

 

  • In combinatie met een arrangement
  • € 12,50 p.p. als indicatie

 

U kent ze wel, de Platte Zeeuwse , de Creuze, Fines de claire….. Vergezeld door verschillende mousserende wijnen. Bubbels, die naar je hoofd stijgen? Met oesters, die de lust verhogen? Of zijn het de mineralige karakters van beiden, die zo onverwacht mooi samengaan? Een spannende proeverij, die de zinnen meer dan verzet.

KAASPROEVERIJ

 

  • In combinatie met een arrangement
  • € 12,50 p.p. als indicatie

 

Kazen uit heel Europa. Roodschimmel, blauw ader, geitenkaas, harde kazen. Een puzzel voor de zintuigen, die zelden klaar is en altijd boeit. Afgewisseld met port of sherry gaan slaan de kazen wegen van smaak in, die prikkelen, verrassen en verwennen. En dat u er geen kaas van gegeten heeft zal, na afloop, niemand ooit nog zeggen.

CHOCOLADE WORKSHOP

 

  • In combinatie met een arrangement
  • € 12,50 p.p. als indicatie

 

In de chocoladeworkshop leert u gieten, decoreren en vooral de vele gezichten van chocolade te ontdekken. Een reis naar een geheim van smaak en gevoel. De workshop vindt plaats onder leiding van een chocolatier die u  begeleiding, uitleg en ondersteuning geeft.

SUSHI WORKSHOP

 

  • In combinatie met een arrangement
  • € 12,50 p.p. als indicatie

 

Kleine en fijne hapje rijst met daartussen of er bovenop ingrediënten als vis, garnalen inktvis. De bekendste: Maki, nigiri, gunkan, temaki , chasiri en sashimi. Fort Lent biedt nu de mogelijkheid met deze workshop zelf de lekkerste sushi’s te maken. Bij de workshop serveren wij naar keuze groene thee, sake of bier.

FRUIT DE MER WORKSHOP

 

  • In combinatie met een arrangement
  • € 12,50 p.p. als indicatie

 

Na een prikkelende ontvangst gaan u en uw gasten aan de slag met kreeft, vongole, St.Jacobsschelpen en nog veel meer onder begeleiding van onze koks en sommeliers. Sommeliers? Ja, want ter voorbereiding van een gastronomische finale maakt u kennis met wijnen en/of champagnes, die deze schatten van de zee tot hun volle rijkdom laten komen.

Maak een afspraak

Met grote creativiteit en enthousiasme vertalen wij uw wensen en verwachtingen in een passend voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat u verrassen en inspireren! 

Klik hier voor het contactformulier.

ONZE OVERIGE FEESTSUGGESTIES