fbpx

FORT LENT VOOR EEN PERFECT GEORGANISEERD BEDRIJFSFEEST, EVENEMENT OF VERGADERING

FORT LENT BIEDT ÉCHT MEER!

Fort Lent heeft een grote reputatie in het op-en-top verzorgen van unieke bedrijfsfeesten en originele evenementen. Dat doen wij voor kleine gezelschappen, maar ook voor grotere gezelschappen tot 800 personen. Alles wordt door de medewerkers van Fort Lent tot in de puntjes verzorgd; van binnenkomst tot vertrek. Fort Lent heeft geen standaard aanpak, maar ons succes komt voort door de bijzondere feestlocatie in combinatie met onze gastvrije instelling en het bijzondere aanbod van bedrijfsfeest-arrangementen.

Uw bedrijfsfeest: bij ons in goede handen!

Fort Lent is een unieke locatie voor het organiseren van uw bedrijfsfeest. Wij bieden mogelijkheden voor kleine en grote gezelschappen tot 800 personen. De organisatie van uw evenement is bij ons in goede handen. Uw bedrijfsfeest kan perfect worden gecombineerd met een proeverij of workshop. Wilt u voor uw bedrijfsfeest iets speciaals? kies dan voor één van onze themafeesten.

Een all-in bedrijfsfeest organiseert u bij ons vanaf € 38,50 per persoon.
bedrijfsfeest-smal
Fort Lent Themafeestavond
Een themafeest met verrassende invulling!

Fort Lent biedt feesten aan in diverse thema’s.

Een themafeest is een goed alternatief voor een normale feestavond en perfect voor een afdelingsuitje, bedrijfsfeest of voor een personeelsfeestje.

Maar ook voor een geslaagde familiedag, jubileumfeest, vriendenuitje of vrijgezellenfeest is een themafeest de juiste invulling .

Onze themafeesten staan volop in het teken van feest, lekker eten en drinken, muziek en vooral veel gezelligheid.

Een all-in themafeest organiseert u bij ons vanaf € 38,50 per persoon.
Een feestavond met een culinair tintje

Bij Fort Lent staat culinaire verwennerij hoog in het vaandel. Feest en culinair is een onlosmakelijk combinatie. Wanneer u kiest voor het feestelijke arrangement ‘waar gerechten en wijn elkaar ontmoeten’ trakteert u uw gasten op een heerlijke feestavond met een ongekend culinair niveau. Het culinair- feestelijke arrangement heeft 3 varianten met ieder een bijzondere invulling.

Een all-in feest met culinair tintje organiseert u bij ons vanaf € 50,00 per persoon.
fort-lent-buffet-05
Fort Lent bijzondere vergaderlocatie
Fort Lent: een bijzondere vergaderlocatie

Voor een effectieve vergadering, het houden van een inspirerende presentatie of voor het organiseren van een effectieve teambuilding – Fort Lent biedt hiervoor alle juiste ingrediënten. Naast een perfecte verzorging van uw vergadering, in een zeer onderscheidende ambiance, zijn bij Fort Lent begrippen als gastvrijheid, kwaliteit en flexibiliteit, kernwaarden die uw evenement doen slagen.

Een vergaderarrangement reserveert u bij Fort Lent vanaf € 29,50 per persoon.
Proeverijen en Workshops

Proeverijen en workshops van Fort Lent kunnen worden gecombineerd met een bedrijfsfeest. Van een interactief programma tijdens uw bedrijfsfeest, is gebleken dat dit een grote toegevoegde waarde geeft aan het evenement. Daarnaast geven uw deelnemers/werknemers een hogere waardering aan de totaalbeleving.

Een Proeverij of Workshop reserveert u vanaf € 12,50 per persoon.
Fort Lent proeverijen & workshops
Interactieve plattegrond van Fort Lent
De interactieve plattegrond van Fort Lent

Een eeuwenoud historisch verdedigingswerk, dat in de laatste 2 decennia van rustend cultureel erfgoed getransformeerd werd tot een werkelijk unieke feestlocatie: Fort Lent. Een plek om alles te vergeten en om nooit meer te vergeten.

Het excentrieke fort aan de noordoever van de Waal bij Nijmegen is een contrastrijke plek: een bizar historisch gebouw tegen het decor van een surrealistisch Nederlands natuurlandschap, waarvan de geschiedenis zich laat lezen als een roman.

Fort Lent biedt meer
De Binnenplaats
 • Multifunctionele (ontvangst)ruimte van 250 m2
 • Ook geschikt voor een vergadering of bijeenkomst
 • Sit down diner tot 150 personen
 • Buffetten met open keuken tot 500 personen
 • Bijeenkomsten tot 300 personen in theateropstelling

.

De Binnenruimten
 • Alle gewelven zijn aaneengesloten en vanaf binnenplaats bereikbaar
 • Sit down diner tot 40 personen
 • Buffetten met open keuken tot 120 personen
 • Bijeenkomsten tot 80 personen in theateropstelling
 • Ideale sub (discussie)-ruimten voor meetings en vergaderingen

.

Het gehele fort in gebruik
 • De binnenruimten kunnen thematisch aangekleed worden en zijn onderling bereikbaar oen/of bereikbaar vanaf de binnenplaats
 • Feesten en evenementen tot 800 personen
 • Buffetten met open keuken tot 800 personen
 • Ruime (bewaakte) gratis parkeergelegenheid