Informeel Diner - Fort Lent Feest locatie voor Gelderland, Nijmegen en Arnhem
Fort Lent is een feestlocatie in Nijmegen, Gelderland, uniek gelegen in een oud fort en geschikt voor een bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, vergadering of diner
feestlocatie,feestlokatie,fort lent,wijnfort,landmark,nijmegen,arnhem,gelderland,personeelsfeest,huwelijksfestiviteit,bruiloftsfeest,bruiloftsreceptie,huwelijksfeest,bedrijfsfeest,dinerlocatie,workshops,vergaderlocatie,vergadering,vergaderen,bijzondere feestlocatie
16782
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16782,bridge-core-3.2.0,qode-news-3.0.6,qode-restaurant-3.0.3,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-30.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode-portfolio-single-template-7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.9,vc_responsive
Fort Lent informeel diner
INFORMEEL DINER: EEN GESLAAGDE AANPAK!

Het diner wordt niet zoals gebruikelijk aan tafel geserveerd, maar een ‘lopend diner’ wordt op informele geserveerd en genuttigd. Zo zijn de gasten niet aan tafel gekluisterd maar hebben volop de gelegenheid vrij rond te lopen en iedereen te spreken. Zij maken zelf een keuze uit de diverse open keukens en de geserveerde gerechten.

 

De eerste gerechtjes en het dessert worden door onze medewerkers in de hand uitgeserveerd en de hoofdgerechten worden aan het kookeiland bereid.

INFORMEEL DINER MENUSUGGESTIES
€ 42,50 P.P.

De prijs per persoon voor het informeel diner is  exclusief consumpties

.

Voorgerechten

Rundercarpaccio met rucola en Padano kaas Kalfsbouillon met ossenstaart

 

Hoofdgerechten

Aan de open keuken kan er bij onze kok een keuze gemaakt worden uit: Visgerechten

Wilde zeebaars met spitskool en antiboise Pakketje van witvis met prei en olijvensaus

 

Vleesgerechten

Gemarineerde lamsbout met tijmjus en grove mosterd Kloostervarken met koolraap en eigen jus

Groente- en aardappelgarnituren

Salade van pastinaak en waspeen Ratatouille
Gratin van nieuwe aardappel Aangevuld met enkele seizoensalades

 

Dessert

Glaasje met mangobavaroise en witte chocolademousse OF
IJsbar met diverse soorten sorbetijs, slagroom coulis Vers fruit: mango, meloen, ananas, sinaasappelpartjes en grapefruitpartjes Chocoladefontein

Voorgerechten

Rundercarpaccio met rucola en Padano kaas Wildbouillon met paddenstoelen

 

Hoofdgerechten

Aan de open keuken kan er bij onze kok een keuze gemaakt worden uit:

Visgerechten

Snoekbaars met pruimen en witlof Tonijn met wakame salade en sherrysaus

 

Vleesgerechten

Confit van eendenbout met zuurkool Hertfilet met vanille jus

Groente- en aardappelgarnituren

Salade van pastinaak en waspeen Ratatouille
Gratin van nieuwe aardappel Aangevuld met enkele seizoensalades

 

Dessert

Glaasje met mangobavaroise en witte chocolademousse Of
Dessertbuffet met:
Stoofpeertjes
Appelcarré met amandelcreme
Gekonfijte ananas Chocolade-pruimedanten repen
Witte chocolade mousse
Diverse soorten roomijs

Maak een afspraak

Met grote creativiteit en enthousiasme vertalen wij uw wensen en verwachtingen in een passend voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat u verrassen en inspireren! 

Klik hier voor het contactformulier.

Geverifieerd door MonsterInsights