Walking dinner Fort Lent

SUGGESTIES VOOR ALLE JAARGETIJDEN

Prijzen walking dinner

Arrangementsprijs walking dinner € 49,50 per persoon

Dranken walking dinner € 7,00 per persoon – per uur

* Te reserveren vanaf 50 personen.Bij een walking dinner berekenen wij locatiekosten. Deze kosten worden berekend afhankelijk van het seizoen en het aantal personen.

Walking dinner Fort Lent

SUGGESTIES VOOR ALLE JAARGETIJDEN

Prijzen walking dinner

Arrangementsprijs walking dinner € 49,50 per persoon

Dranken walking dinner € 7,00 per persoon – per uur

* Te reserveren vanaf 50 personen. Bij een walking dinner berekenen wij locatiekosten. Deze kosten worden berekend afhankelijk van het seizoen en het aantal personen.

Walking dinner

Bij een ‘walking dinner’ is het de bedoeling dat op informele wijze een diner wordt genuttigd. De eerste gerechtjes worden in de hand uitgeserveerd, de hoofdgerechten worden aan het kookeiland bereid en het dessert wordt wederom uitgeserveerd.

 

De gasten kunnen ongestoord met elkaar converseren en kiezen daarbij hun eigen gesprekspartners.  Het is daarom bijna vanzelfsprekend om een walking dinner te kiezen bij een (zakelijk) netwerkmoment.

Walking dinner

Bij een ‘walking dinner’ is het de bedoeling dat op informele wijze een diner wordt genuttigd. De eerste gerechtjes worden in de hand uitgeserveerd, de hoofdgerechten worden aan het kookeiland bereid en het dessert wordt wederom uitgeserveerd.

 

De gasten kunnen ongestoord met elkaar converseren en kiezen daarbij hun eigen gesprekspartners.  Het is daarom bijna vanzelfsprekend om een walking dinner te kiezen bij een (zakelijk) netwerkmoment.

Walking dinner  – Zomer

Voorgerechten

Rundercarpaccio met Padano kaas en truffelmayonaise

Soepje van de Chef-seizoensgebonden

 

Hoofdgerechten

Aan de open keuken kan er bij onze kok een keuze gemaakt worden uit:

 

Visgerechten

Wilde zeebaars met antiboise

Gepocheerde kabeljauw met gedroogde tomaat, olijven en basilicum

 

Vleesgerechten

Ossenhaas met jus du veau

Parelhoen met gevogeltejus

 

Groente- en aardappelgarnituren

Tomaat-komkommer en rode ui

Couscous salade met rucola, mais en doperwten

Aangevuld met seizoen groentes en rozemarijn aardappel

 

Dessert

Sorbet met vers fruit en slagroom

Walking dinner – Winter

Voorgerechten

Wildcarpaccio met een koekje van Parmezaan en truffelmayonaise

Soepje van de Chef – seizoensgebonden

 

Hoofdgerechten

Aan de open keuken kan er bij onze kok een keuze gemaakt worden uit:

 

Visgerechten

Gegrilde doradefilet

Gamba’s van de grill

 

Vleesgerechten

Hertfilet met een wildjus

Ossenhaas met kalfsjus

 

Groente- en aardappelgarnituren

Tomaat-komkommer en rode ui

Koolsalade met rozijnen

Aangevuld met seizoengroenten en rozemarijn aardappel

 

Dessert

Chocolademousse met Gieser Wildeman peer

Walking dinner  – Zomer

Voorgerechten

Rundercarpaccio met Padano kaas en truffelmayonaise

Soepje van de Chef-seizoensgebonden

 

Hoofdgerechten

Aan de open keuken kan er bij onze kok een keuze gemaakt worden uit:

 

Visgerechten

Wilde zeebaars met antiboise

Gepocheerde kabeljauw met gedroogde tomaat, olijven en basilicum

 

Vleesgerechten

Ossenhaas met jus du veau

Parelhoen met gevogeltejus

 

Groente- en aardappelgarnituren

Tomaat-komkommer en rode ui

Couscous salade met rucola, mais en doperwten

Aangevuld met seizoen groentes en rozemarijn aardappel

 

Dessert

Sorbet met vers fruit en slagroom

Walking dinner – Winter

Voorgerechten

Wildcarpaccio met een koekje van Parmezaan en truffelmayonaise

Soepje van de Chef – seizoensgebonden

 

Hoofdgerechten

Aan de open keuken kan er bij onze kok een keuze gemaakt worden uit:

 

Visgerechten

Gegrilde doradefilet

Gamba’s van de grill

 

Vleesgerechten

Hertfilet met een wildjus

Ossenhaas met kalfsjus

 

Groente- en aardappelgarnituren

Tomaat-komkommer en rode ui

Koolsalade met rozijnen

Aangevuld met seizoengroenten en rozemarijn aardappel

 

Dessert

Chocolademousse met Gieser Wildeman peer

Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht!

Met grote creativiteit en enthousiasme vertalen wij uw wensen en verwachtingen in een passend voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat u verrassen en inspireren!

Informatie aanvraag via fortlent.nl

Uitbreidingsmogelijkheden bij een walking dinner

Wijnbar
Internationale wereldwijn onder begeleiding van onze huis sommelier met een selectie van diverse rode, witte en rosé wijnen uit onze eigen wijnkelders

IJsbar
Met diverse soorten sorbetijs, slagroom & coulis

Vers fruit met aardbeien, mango, meloen, ananas, sinaasappelpartjes & grapefruitpartjes (seizoensgebonden)

Chocoladefontein

Uitbreidingsmogelijkheden bij een walking dinner

Wijnbar
Internationale wereldwijn onder begeleiding van onze huis sommelier met een selectie van diverse rode, witte en rosé wijnen uit onze eigen wijnkelders

IJsbar
Met diverse soorten sorbetijs, slagroom & coulis

Vers fruit met aardbeien, mango, meloen, ananas, sinaasappelpartjes & grapefruitpartjes (seizoensgebonden)

Chocoladefontein

Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht!

Met grote creativiteit en enthousiasme vertalen wij uw wensen en verwachtingen in een passend voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat u verrassen en inspireren!

Informatie aanvraag via fortlent.nl

walking dinner
Geverifieerd door MonsterInsights